Hovedinnhold
Gå til hjemmesiden
Fasade

Lodalen Administrasjonsbygg

Ombygging av deler av tidligere administrasjonsbygg til kontorbygg.

Spesifikasjoner

Adresse
Dyvekesvei 2, 0192 Oslo
Prosjekttype
Totalrehabilitering Fasaderehabilitering Ombygging og tilbygg
Bruttoareal
2 000m²
Byggherre
ROM Eiendom
Entrepriseform
Generalentreprise
Omsetning
33 millioner

Om prosjektet

Prosjektet bestod i ombygging og rehabilitering av deler av et tidligere administrasjonsbygg for lokomotivstallen i Lodalen til kontorbygg.

I dette prosjektet har det blitt installert nye, utkragede glassfasader på deler av bygningen. Deler av dekket i tredje etasje ble fjernet for å lage høyde under taket i kantinen. Det ble satt opp nytt glassrekkverk på den nye messaninen i tredje etasje. I kantinen ble det satt inn nytt kantinekjøkken og området ble rehabilitert.

Brannskillene i bygget ble oppgradert med blant annet nye dører i trappeløp og nye vinduer mot jernbaneområdet. De eksisterende terrazzo trappene har blitt slipt og oppgradert. En ny, utvendig heissjakt ble etablert. Den er nydelig forblendet med tegl og går fra kjelleren til fjerde etasje. På toppen av den utvendige heisen ble det installert et nytt ur. I kjelleren har det blittt bygget nye garderober.

Bygget har også fått nye ventilasjonsanlegg i loftsetasjen og kjeller, samt utvendig tilrettelegging for parkering og en trappeforbindelse mot Dyvekes vei. Utenomhus har det også blitt beplantet med nye busker og blomster.

 

Start Bank Direktoratet for byggekvalitet BVN NHO Miljøfyrtårn