Hovedinnhold
Gå til hjemmesiden
Ansatt i hvit hjelm og arbeidsantrekk

Karriere

Vi er alltid ute etter flinke folk. Ønsker du å jobbe hos oss er det viktig at du kan identifisere deg med våre verdier som er: Åpenhet, Ærlighet, Eierskap og samarbeid. Vi er en bedrift som arbeider hardt for å ha et godt arbeidsmiljø der alle skal bli sett. I tillegg til å gi  kompetanseutvikling hos våre ansatte. Vi er opptatt av at fremtidige, små mennesker skal kunne leve på kloden i mange år og bærekraft står i sentrum av alt vi gjør.

 

Vi har ulike stillinger og kompetansebehov hos oss:

Som lærling hos oss blir oppgaver, utfordringer og ansvar tilpasset dine forutsetninger og behov. Vårt mål er at du etter endt læretid blir en attraktiv og etterspurt arbeidstaker i en bransje med uendelige muligheter. Vi skal gjennom din læretid gjøre vårt beste for at du opplever oss som en ansvarsfull arbeidsgiver du ønsker å forbli ansatt hos. Blant våre tømrere og i vår administrasjon vil du finne mange tømrersvenner som tidligere har tatt svennebrevet sitt hos oss. Sammen ønsker alle å gi deg en best mulig læretid med innhold som oppleves meningsfylt.

Hos oss er det både ordinære lærlinger rett fra videregående og voksenlærlinger som etter fullført videregående oppdager tømrerfaget. Vi har hatt et mål om å ha 10% lærlinger blant våre tømrere, og samarbeider med ByggOpp og videregående skoler i Oslo om et godt utdanningstilbud med relevant faglig innhold. Bygge- og anleggsbransjen gjennomgår en stor digital omstilling, og vi er helt avhengige av å innhente ny digital kompetanse. Dagens ungdom har et klart fortrinn, og vi ønsker deg med på laget. Vi håper at våre lærlinger kan bidra positivt til den digitale omstillingen, og kanskje lære våre tømrere en ting eller to. Vi ønsker å være en arbeidsplass der alle kan dele erfaringer og kunnskap, og at alle føler at de har en egen stemme som blir hørt.

Som lærling hos oss vil du få en stor fordel av våre varierte rehabiliteringsprosjekter. Du vil møte alt fra leiligheter til eneboliger, brannstasjoner til store kontorbygg. Kanskje du har et iboende engasjement for bygningsvern du ikke visste du hadde, eller kanskje du oppdager at du har lederambisjoner for fremtiden. Uansett vil du ha gode muligheter for videre utvikling hos oss, og dersom du innehar våre grunnverdier og fullfører utdanningen er sannsynligheten for videre arbeid hos oss store.

Om dette høres ut som noe for deg, eller du har andre spørsmål, ta kontakt med oss.

Vi er sikre på at du vil trives hos oss dersom du ønsker en variert arbeidshverdag som ikke består av masseproduksjon av gipsvegger eller legging av parkett. En tømrer i Moderne Byggfornyelse skal oppleve arbeidsdagen som utfordrende og givende. Vår største ambisjon er at du kan oppleve faglig utvikling, og det er gode muligheter for større ansvar og utfordringer for dem som ønsker det.

Vi utfører i all hovedska rehabiliteringsprosjekter i Oslo og omegn. Dette medfører et stort spekter av utfordringer og arbeidsmetoder, og vi er avhengige av at våre håndverkere ser muligheter og løsninger der andre ser problemer. Vi har til og med et prosjekt gående for konservering av middelalderruiner i gamlebyen i Oslo. Det er med andre ord umulig å forutsi hva slags type prosjekter du vil arbeide med hos oss, men vi kan garantere at du vil oppleve det meste.

Vår største fordel som entreprenør er et godt arbeidsmiljø. Våre tømrere trives på jobb, og har en tendens til å arbeide hos oss lenge. Vi ser på dette som en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Alle skal føle seg velkomne på våre byggeplasser og alle skal føle seg velkomne til våre sosiale aktiviteter utover arbeidstid. Du skal ikke bare bli en av mengden når du arbeider hos oss. Vi skal ta vare på deg, lytte til dine innspill og sørge for at vi er en arbeidsgiver du ønsker å anbefale til andre.

Vi er søker alltid etter dyktige medarbeidere som kan bidra positivt til vår bedriftskultur. Uavhengig av om du er nyutdannet eller erfaren vil du føle deg velkommen hos oss, og vi skal legge til rette for at du kan videreutvikle deg faglig og personlig. Som del av en prosjektadministrasjon vil du ta del i byggeprosjekter fra oppstart til slutt, og opparbeide deg en solid forståelse av gjennomføringen av kompliserte byggeprosjekter. Vi har følgende prosjektstillinger hos oss:

- Prosjektingeniør
- Tømrerbas
- Arbeidsleder
- Anleggsleder
- Prosjektleder
- Prosjekteringsleder

Hos oss vil du møte kolleger med forskjellige interesser og spesialfelt, og hjelpen er aldri langt unna dersom du opplever å stå fast. Du vil finne din egen plass hos oss, enten du elsker å diskutere entrepriser og kontraktsbestemmelser eller du foretrekker den daglige ledelsen og måloppnåelsen ute på byggeplass. Moderne Byggfornyelse består av alle typer mennesker, og samtalen mellom kolleger glir like lett om alt fra pozzolaner til gårsdagens fotballkamp. Vi er trygge på at du vil trives i hos oss, og håper vi er arbeidsgiveren du ønsker å jobbe hos.

Vår største fordel som entreprenør er det gode arbeidsmiljøet. Vi har sosiale aktiviteter på tvers av hele bedriften, der både administrerende direktør og lærlinger kan møtes. Vi ønsker å være en arbeidsplass der alle føler tilhørighet. Alle skal føle seg velkomne på våre byggeplasser og alle skal føle seg velkomne til våre sosiale aktiviteter utover arbeidstid. Du skal ikke bare bli en av mengden når du arbeider hos oss. Vi skal ta vare på deg, lytte til dine innspill og sørge for at vi er en arbeidsgiver du ønsker å anbefale til andre.

Som nyutdannet prosjektingeniør er læringskurven bratt, og mengden informasjon på kort tid kan tidvis være overveldende. Vi kan være ærlige på at du hos oss blir «kastet ut i det». Det vil stilles forventninger til deg fra første stund, og du vil gradvis få større og større ansvar ettersom du lærer mer. Kontrakter, lover og regler, fagbegreper og økonomi kan sammen fremstå som skremmende. Da skal du vite at du alltid har dyktige medarbeidere i ryggen som brenner for at du skal kunne videreutvikle deg og lære. Vi går alltid litt lenger for at du skal være trygg og forstå ditt arbeid, og tar oss alltid tid til å forklare og hjelpe når det er noe du er usikker på.

Prosjektledelse er et spennende arbeidsfelt, der ingen arbeidsdager er like. Hos oss vil du lære å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Du vil få kunnskaper om hvordan man oppnår ønskede resultater, både for kvalitet, HMS og økonomi, og du oppmuntres til å komme med innspill og forslag der du ser at prosesser kan gjøres bedre og mer effektivt.

Ved å arbeide hos oss skal du få selvtilliten til å selv ta beslutninger for prosjektet, basert på avtalte mål. Vi skal motivere og veilede deg mot å yte ditt beste, slik at du i fremtiden kan gjøre det samme mot den nye generasjonen nyutdannede. Vi tar sikte på langvarige ansettelser der du utvikler deg hos oss, og vil gjøre vårt beste for at du trives.

Ingen prosjekter er like, og det vil alltid være behov for spesielle tilpasninger av rutiner og arbeidsmetoder. Vi ønsker derfor erfarne prosjektmedarbeidere velkommen, både prosjektledere og prosjektingeniører. Vi håper du kan bidra til økonomisk vekst og videreutvikling av våre arbeidsmetoder.

Hos oss får du frihet til å selv påvirke gjennomføringen av ditt prosjekt, og vil oppleve ansvar og tillit fra ledelsens hold. Vi sender alle i prosjektavdelingen jevnlig på kurs for faglig påfyll, og søker å legge til rette for nye utfordringer dersom du ønsker det. Du har kanskje tidligere arbeidet som prosjektingeniør, og ønsker nå å ta steget videre til anleggsleder. Eller så har du ambisjoner om å styre dine egne prosjekter på den måten du alltid har ment er riktig, uten at noen andre detaljstyrer hvordan du skal gjøre det. Uansett vil du oppleve å få tilstrekkelig med utfordring hos oss, og vi skal gjøre vårt beste for å være en arbeidsgiver du ønsker å jobbe hos.

Start Bank Direktoratet for byggekvalitet BVN NHO Miljøfyrtårn