Hovedinnhold
Gå til hjemmesiden
Gammel bil

Om oss

Moderne Byggfornyelse AS er en solid entreprenørbedrift med røtter helt tilbake til 1930 - tallet. Basert på stolte tradisjoner og lang erfaring, har vi spesialisert oss på rehabilitering av eksisterende bygg med fokus på fremtidsrettede løsninger.

Hvem er vi?

Bedriften er opprinnelig ombygningsavdelingen i Moderne Bygg AS. Moderne Byggfornyelse AS ble fisjonert til eget selskap 1. januar 1990. I snart 100 år har vi preget bybildet i Oslo området, med vår kompetanse knyttet til nybygg, ombygging og vedlikehold av eiendommer.

Vi har spesialisert oss på rehabilitering og har et stort engasjement for gammelt håndtverk og tradisjoner. Samtidig leverer vi høyteknologiske bygg. Vi dekker kundens behov for prosjektering, totalombygging og håndverkertjenester innen alle fagområder knyttet til nybygg, ombygging og vedlikehold av eiendommer i Oslo - området.

Våre verdier

Våre verdier er samarbeid, eierskap, ærlighet og åpenhet. Dette gjelder både i møte med kunder, leverandører, våre kolleger og andre samarbeidspartnere.

Vår visjon

Vi skal være den mest kvalitetsbevisste og bærekraftige totalentreprenøren i Oslo-
regionen.

Funfacts om oss

  • I Moderne Byggfornyelse er gjennomsnittsalderen hos vi som jobber her 38 år, gjennomsnittet for antall års ansettelse er 11 år.
  • Moderne Byggfornyelse har siden 1990 tallet hatt mål om å ha 10% lærlinger. Lærlinger er viktig for oss.
  • I Moderne Byggfornyelse har vi 15% jenter. Vi har jenter i prosjektstillinger, tømrerstillinger og i ledelsen.
  • I Moderne Byggfornyelse møtes vi flere ganger i året og gjør hyggelige ting sammen.
  • I Moderne Byggfornyelse har vi de samme verdiene og har mange ting felles. Vi er en mangfoldig virksomhet. Vi snakker alle norsk og vi kommer fra Finnmark, Troms, Trønderlag, Vestlandet, Oslo, Bærum, Hurum, Elverum og Skedsmo. Når det gjelder kulturell bakgrunn er vi en god miks fra Norge, Spania, Sverige, Serbia, Bosnia, Danmark, Tyrkia, Pakistan, Jemen, Tyskland, Nigeria, Polen og Irak.
Start Bank Direktoratet for byggekvalitet BVN NHO Miljøfyrtårn