Hollendergata 5 - Landbrukets hus

Rehabilitering av 4000 m2 til moderne kontorlokaler.

Moderne Byggfornyelse AS fikk i oppdrag av Norges Bondelag å rehabilitere det 6 etasjer høye kontorbygget fra 2003. Det skulle bli nytt hovedkvarter med fokus på å benytte norske produkter, materialer og design. Bygget skulle stå fram som et utstillingsvindu for næringen og 12 organisasjoner med tilknytning til det norske landbruket skulle samles under et tak.


Moderne Byggfornyelse AS fjernet all eksisterende innredning og pusset opp innvendige overflater fullstendig. Nye innredning ble etablert, blant annet nye skillevegger, glassvegger, dører, himlinger, gulv, etc. Alle våtrom er rehabilitert.
Fast inventar som minikjøkken, resepsjonsdisker, bokhyller, etc. er montert og nytt kantinekjøkken er etablert. En svært høy andel er norskprodusert, designet i Norge eller norskinspirert. 135 ansatte kunne i 2016 flytte inn i 4000 m2 nye delikate oppussete kontorarealer med gjennomgående fokus på det norske.


Arbeidene ble gjennomført som en byggherrestyrt delentreprise hvor Moderne Byggfornyelse AS var ansvarlig for bygningsmessige arbeider med en omsettning på ca. 20 mill. kroner eks. mva.

Ønsker du å se flere bilder kan du ta en titt her.